Udskriv

Sct. Hans Aften 2016

Så er årets største arrangement i Forsvarsbrødrene vel overstået, og vi kan glæde os over at der – igen – var mange mennesker i Kanondalen, samt at aftenen forløb – stort set – som planlagt.

Selvfølgelig var der skønhedsfejl, såsom at båltaleren holdt en lige lovlig lang tale, at båltændingen med fakkel slet ikke lykkedes, at bålet blev tændt en smule for tidligt, men det er småting som ingen, ud over en noget kritisk journalist fra Bornholms Tidende, påpegede.

Journalisten beklagede sig over, at lyden ikke nåede helt ud til de bagerste rækker – nej hvordan tro han at man trækker mennesker TIL boderne m.v.

Opstillingen af boderne var igen i år rigtigt tænkt, og vejret kunne simpelthen ikke være bedre, måske oven i købet lidt for varmt til at arbejde i, men på Bornholm var vi jo (igen) heldige, idet det øvrige Danmark mange steder fik store skybrud.

Aftenen forløb derudover stille og roligt uden de større uheld og skader, og selv om det var ”studenteraften”, så var der ikke på noget tidspunkt optræk til uro og ”ballade”.

Brandvagten kunne efterfølgende melde, at kl. 02.15 forlod de sidste gæster pladsen i god ro og orden, hvorefter han havde pladsen helt for sig selv, indtil den første ”morgenhunde-lufter” kl. 05.00 sagde god morgen.

Fotos fra Sct. Hans aften 2016, taget af Kurt Jørgensen og Rona Pelle:
Årets båltaler: kommunalbestyrelsesmedlem Jesper Lindstrøm Larsen

1.png 2.png 3.png

4.png 5.png 6.png