EVALUERING OG SILDEMADDER. 

Af sekretær Sven-Erik Sørensen.

Som du kan læse under besøget på redningsstationen, var der også stor tilslutning til den efterfølgende ”sildemad” i broderstuen.

Dagens menu bestod i alt sin enkelthed i, at man selv smurte sin mad, og der var frit valg mellem marinerede sild, kryddersild og karrysild.

Da deltagerprisen dækkede tre stykker mad, var der lige præcis nok til at smage det hele, og lad mig sige det med det straks: ”Det smagte fortrindeligt”.

Læg dertil at der også var æg, tomater og rigeligt med muligheder for at købe læskedrikke af forskellig art, så var der ingen der gik sultne og tørstige hjem.

Der blev fra flere sider efterlyst lignende arrangementer i fremtiden, så bestyrelsen har et rigtig godt grundlag at arbejde videre på, og da der var mange gode forslag om besøg andre steder, så bliver denne form for brødrehygge helt sikkert gentaget.

Det skulle ikke undre, om der bliver arrangeret en tur til Small Patch Brewery på havnen i Rønne, når de efter påske åbner igen efter en større udbygning af deres kapacitet.

Så hold øje med din mailboks og med hjemmesiden og meld dig til når tilbuddet kommer, det er ALTID hyggeligt at mødes med brødrene, det vidnede den gode stemning denne lørdag om.